Welke diensten kunt u van ons verwachten?

Wat doet een hulp in huis?

Onze huishoudelijke hulpen verrichten zwaar- en licht huishoudelijk werk in en om het huis. Van fris sanitair, blinkende keuken, stofvrije slaapkamer, hagelwitte was, een opgeruimde huiskamer, tot een bezemschoon terras en meer.

Wekelijks, of vaker steken onze hulpen de mouwen uit de handen en dragen zorg  voor een schoon huis. Snel en grondig. Immers, op het oog schoon is niet het zelfde als echt schoon. Ziekteverwekkende bacteriën voelen zich snel thuis in vaatdoekjes en vlakke oppervlakten. Grondig schoonmaken helpt. Daarmee maakt Schoon Huis nu juist het verschil.

Wist u overigens dat er in een gemiddeld Nederlands huishouden zo’n 3,1 miljoen bacteriën in vaatdoekjes bivakkeren?...En dat deze beestjes vaak via het huishouddoekje op het aanrecht en andere oppervlakten worden verspreid? Gelukkig maken onze hulpen korte mette met ongewenste gasten en dragen zorg voor een hygiënisch thuis. Immers in een opgeruimd en fris huis voelt iedereen zich toch een stuk prettiger?

Met andere woorden: Schoon Huis schept op alle fronten ruimte.


Schoon Huis in bedrijf

Bij langdurige ziekte van werknemers, of partnerzorg schiet Schoon Huis werkgevers graag te hulp met mantelzorg, of hulp in huis. Door de partnerzorg uit handen te nemen of ondersteuning bij het huishouden te bieden kunnen werknemers sneller aan de slag gaan, of blijven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


 • De badkamer en toilet worden intensief belast. Het is dus van belang om deze optimaal schoon te houden. Onze huishoudelijke hulpen maken het sanitair wekelijks brandschoon.

   

 • Ramen zemen? Ook de klussen om en aan het huis vragen om een stevige aanpak.

 • Het vloerkleed uitkloppen, kasten afstoffen, eventuele spinnenwebben verwijderen? Ook met deze lastige werkjes weten onze hulpen wel raad.

 • Een keuken met wow factor? Bij het zien van een smetteloos schone keuken roepen onze klanten vaak: ‘Wow wat schoon!’. En zo hoort het ook.

   

 • In een frisse slaapkamer is het fijn wakker worden! Een schone slaapkamer geeft een uitgerust gevoel.

   

 • Een strak opgemaakt bed oogt natuurlijk erg fijn, maar is voor huisstofmijt de ideale omgeving om zich nog eens lekker om te draaien. Het wekelijks wassen van het beddengoed bij een temperatuur van 60+ graden helpt tegen huisstofmijt. Sla het beddengoed dagelijks open, zet dagelijks een raam open. Zo blijft ook de slaapkamer lekker fris.