Voor wie is Schoon Huis?

Iedereen verdient een schoon huis!

SchoonHuis is er voor iedereen. Logisch, want een schone leefomgeving voelt pas echt als thuis.

  • Voor particulieren 
  • Extra hulp voor mensen met een WMO indicatie.
  • Bedrijven kunnen een beroep op ons doen bij ziekte van een werknemer of om mantelzorg in te kopen voor de partner van de werknemer. Zo kan de partner doorwerken zonder overbelast te raken. Dat leidt tot een lager ziekteverzuim.

De voordelen van huishoudelijke hulp

Het huishouden is een tijdrovend, lastig -en in de ogen van veel mensen vaak een vervelende klus. Onze huishoudelijke hulpen draaien hier echter hun hand niet voor om.  

Of het nu gaat om het verschonen van het beddengoed, het ontkalken van uw koffiezetapparaat of het boenen van de stoep? Onze hulpen maken alles weer spik en span. Wel zo fijn, want met een drukke baan, of gezin is het leven al druk genoeg. Wij doen er dan ook alles aan om het huishouden en gezinsleven te vergemakkelijken.  En zo houdt u meer tijd over voor om leuke dingen te doen.

Schoon Huis maakt het verschil

Schoon Huis is  geen groentje, maar een onderdeel van IRIZ thuiszorg, en maakt daarmee deel uit van een professionele organisatie. Niet alleen onze reputatie, maar ook ons netwerk van huishoudhulpen in Zeeland is aanzienlijk.

Wat kunt u van ons verwachten? Bij ons staat -letterlijk- uw hulpvraag altijd centraal. Daarom brengen wij altijd eerst uw huishoudwensen in kaart. Tijdens een (telefonisch) kennismakingsgesprek bespreken we uw verwachtingen, behoefte en frequentie. Daarna maken wij een huishoudplan en gaan op zoek naar de juiste hulp.

Een goede hulp is goud waard!

Professionele, betrouwbare en plezierige hulpen, dat is wat u van ons kunt verwachten. Een hulp die niet met de Franse slag, maar met precisie zorg voor uw huis draagt. Al onze huishoudelijke hulpen zijn vooraf gescreend, en voldoen aan alle eisen. Bij ziekte, vakantie zorgen wij uiteraard voor vervanging. En mocht er eventueel een probleem met uw hulp ontstaan, of u heeft eens een dagje extra hulp nodig? Dan weet u ons te vinden. Schoon Huis is uw persoonlijk aanspreekpunt. Wel zo makkelijk, want zo is uw huishouden in alle opzichten goed verzorgd. Dat geldt dus ook voor uw administratie. U betaalt namelijk niet aan de hulp, maar ontvangt gewoon van ons een factuur.

Iedereen verdient een schoon huis!

Vertel anderen over SchoonHuis